Website heropeningsaanbieding!

apple-touch-icon-precomposed

Onze website is na een complete revisie weer online. Dit willen wij bij u onder de aandacht brengen met een mooie aanbieding!

Uitlijnen voor € 45,00!

Heeft uw auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat je auto uitgelijnd moet worden. De wielen staan dan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto.

Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.

Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Kom dan bij ons langs voor een uitlijncontrole. Dan controleren wij of uw auto echt uitgelijnd moet worden.  Wij controleren tevens uw bandenspanning tijdens de uitlijn controle! Uw auto uitlijnen kan geregeld worden bij ons voor €45,00 en is meestal binnen 30 minuten klaar! Wist u dat de kosten voor uitlijnen bij de bekende Fast-Fitters  al gauw zo rond de € 80,– zijn?

Afspraak maken is in principe niet nodig, maar om een wachttijd langer dan 30 minuten te voorkomen is het handig om even contact met ons op te nemen!

Uitlijnen en balanceren
Uitlijnen en balanceren

Registreer uzelf nu als relatie op onze website voor meer voordeel in de toekomst!  

Een kopje koffie of thee staat klaar!

Ook kunt u natuurlijk contact contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave voor o.a.: Banden service, Banden wissel (zomer & winter), Nieuwe banden (alle merken, top & budget banden), Wielen balanceren, Auto uitlijnen, Velgen, Banden montage (tot en met 24/26″)APK Keuring, Distributieriem vervangen, Multiriem vervangen etc. etc.