Voordelige Velgen bij GBE...

Lichtmetalen velgen

Trots op uw auto? Dan vindt u het vast interessant om uw auto iets eigens mee te geven. Details afgestemd op uw persoonlijke smaak en stijl. Dat kan heel goed door te kiezen voor lichtmetalen velgen. U geeft uw auto er extra karakter mee. Bij Gruyters Universele Garage vindt u een breed assortiment lichtmetalen velgen. U krijgt een goed advies en kunt online uw keuze maken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij de Gruyters Universele Garage vestiging uw velg uit te kiezen en persoonlijk advies te krijgen.https://www.kscimport.nl/upload/afbeeldingen/velgen/Tomason/Tom%20250px/TN21_DARK_HYPERBLACK_POLISHED.jpg

Waarom lichtmetalen velgen?

De belangrijkste reden om te kiezen voor lichtmetalen velgen is een persoonlijke. U geeft uw auto er meer elegantie of sportiviteit mee. Ze zijn geschikt om uw auto met onderscheidende details te ‘restylen’.

Verschillen met stalen velgen

Lichtmetalen of aluminium velgen zijn vooral een uiting van individuele smaak. Maar zijn er ook wezenlijke verschillen met stalen velgen? Die zijn er zeker. Op de eerste plaats wegen lichtmetalen velgen minder dan stalen velgen. Dat scheelt in het on-afgeveerde gewicht van uw auto, waardoor de wegligging aanzienlijk beter is en bijdraagt aan een vermindering van het brandstofverbruik.

Ten tweede zorgen de samenstelling en vorm vhttps://www.kscimport.nl/upload/afbeeldingen/velgen/Tomason/Tom%20250px/TN17_TITANIUM_DIAMOND_POLISHED.jpgan veel lichtmetalen velgen voor een betere afvoer van de warmte die uw banden en remmen veroorzaken. Tot slot zijn lichtmetalen velgen in de aanschaf duurder dan stalen velgen.

Sportief, dynamisch, chique

De lichtmetalen velg is een echt designproduct, passend in deze tijd waarin iedereen zich op zijn eigen manier wil onderscheiden. Het aantal uitvoeringen, vormen, maten en kleurstellingen is enorm. Deze velgen maken uw auto sportiever, dynamischer, of chiquer. Klassieke auto’s en sportauto’s kunnen niet zonder. En uw auto? Bezoek onze Webwinkel om te ontdekken welke velgen passen bij uw auto en rijstijl, of bezoek de Gruyters Universele Garage vestiging.

Winter? Kies dan voor stalen velgen

Als u heeft geïnvesteerd of gaat investeren in velgen, ziet u graag dat ze lang meegaan en hun glans behouden. Daarom adviseert Gruyters Universele Garage ’s winters niet met lichtmetalen velgen maar met stalen velgen te rijden. Die zijn beter bestand tegen weersinvloeden en pekel en vragen nauwelijks onderhoud. Nog praktischer is het om te kiezen voor een set winterbanden die op standaard stalen velgen gemonteerd zijn. Ook daarmee helpt Gruyters Universele Garage u veilig en vertrouwd op weg.

Kies voor topkwaliteit, een goede prijs, zekerheid en een goede service!

GBE Art-Form AF301 - available in gun Metal Polished and Black Painted

Indien u een offerte wenst voor een bepaald merk of type velg maak dan gebruik van het Velgen offerte formulier  op deze pagina en wij zullen u z.s.m. een prijsopgave doen toekomen.

Vraag nu een Velgen offerte aan!

Gebruik ons contact formulier  [chat] of bel 040-2910803

  Controleer de onderstaande gegevens
  welke op basis van uw kenteken invoer
  vermeld zijn en met het bericht mee worden verstuurd;

  Hierbij een kijkje in de keuken van MAK.... verkrijgbaar bij GBE!

  Top 5 meest iconische aftermarket-wielen...

  U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie...