Start Grand Prix Bahrein 2021 kortingsacties @ GBE!

EINDELIJK IS HET ZOVER!

Eindelijk is het zover…

Komend weekend vindt het eerste raceweekend van het Formule 1-seizoen van 2021 plaats. Eén van de grootste veranderingen is toch wel de kalender. Voor dit jaar staan er maar liefst 23 raceweekenden op de planning en het is te hopen dat die ook allemaal door kunnen gaan. Natuurlijk wachten wij hier in Nederland echter vooral op het eerste weekend van september, want dat gaat hopelijk de terugkeer naar Circuit Zandvoort eindelijk gebeuren.

Ongetwijfeld heeft u het al voorbij zien komen, maar er zijn wat nieuwe teamnamen dit jaar. Zo is Racing Point omgedoopt naar Aston Martin, maar ook het team van Renault heeft een andere naam gekregen. Dat racet vanaf dit jaar onder de naam Alpine, dat is het sportautomerk van de Groupe Renault.

Zoals eigenlijk elk jaar, zijn er ook weer wat nieuwe coureurs bij. Bij AlphaTauri is de jonge Japanner Yuki Tsunoda ingestapt. Het team van Haas heeft zelfs twee nieuwkomers: Mick Schumacher en Nikita Mazepin. Daarnaast keert Fernando Alonso terug in de Formule 1 bij het team van Alpine. Sergio Perez maakte de overstap naar Red Bull Racing, Sebastian Vettel naar Aston Martin, Daniël Ricciardo naar McLaren en Carlos Sainz ging naar Ferrari.

Misschien heeft u het bij de wintertest al gezien, maar de auto’s zijn weer iets anders qua opzet dit jaar. Het is alleen niet heel makkelijk te spotten. Het grootste verschil zit ‘m in de vloer. Die loopt nu meer naar binnen aan de achterkant, hij is dus wat smaller geworden achteraan. Dat moet de downforce aan de achterkant verminderen, onder meer op aandringen van Pirelli.

Wat gaat onze Max doen dit jaar!?

De Red Bull van Max Verstappen lijkt harder te gaan op rechte stukken dan vorig seizoen. Dat concludeert F1-journalist Lawrence Barretto na de testdagen in Bahrein. Afgelopen seizoen verloor de Nederlander tijd op rechte stukken, maar nu lijkt hij zelfs in te lopen op Mercedes… Nu de start van het seizoen voor de deur staat rollen mensen in de autosport over elkaar heen om hun mening te geven over de favorieten voor dit seizoen. Het staat bij velen ook vast dat het gevecht vooraan vooral tussen Red Bull Racing en Mercedes zal gaan.

Voor ons is het in ieder geval weer een tijd om te zien of MAX met zijn team voor u  leuke kortingen in de wacht kan slepen. Kortingen waarin u o.a. extra voordeel wint op het onderhoud van uw voertuig met Petronas Olie!

Zondag 28 maart 2021 GP Bahrein om 17.00 uur

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot zondag 18 april 2021!

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 2e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 3e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…