UPDATE 14-3-2020 “Het wachten is voorbij! Start Grand Prix kortingsacties @ GBE!”

EINDELIJK IS HET ZOVER Update: Bijna was het zover!!

Update… helaas…

We wachten gespannen af wanneer en waar het F1 start…

“Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat van start met de Grand Prix van Australië. Up Close With Max In The RB16De coureurs hebben op het Circuit de Barcelona Catalunya al kennis gemaakt met hun nieuwe bolides in de wintertests. Toch lijkt niemand nog het achterste van z’n tong te hebben laten zien.

WIE HEEFT DE BESTE TROEVEN IN 2020?

De meest opvallende nieuwe feature kwam van Mercedes. De wijze engineers maakten een stuur waarmee de auto’s op het rechte eind sneller gaan omdat de wielen in een rechte lijn staan en ook minder slijtage veroorzaken aan de banden. Door het stuur naar voren te drukken gaat het DAS-systeem (Double Axis Steering) aan en wanneer Lewis Hamilton of Valtteri Bottas het stuur weer intrekken, gaat DAS weer uit. Of het ook echt iets oplevert, zien we deze week in Melbourne.

ONZE TROEF MAX VERSTAPPEN

Met een contract voor nog eens drie jaar bij Red Bull Racing op zak, is het duidelijk dat de 22-jarige Nederlander vertrouwt op de Honda motor en zijn team. In de wintertests hebben Max en zijn team genoeg data verzameld om met vertrouwen de strijd aan te gaan met wereldkampioen Lewis Hamilton. Red Bull en Verstappen hopen nu eens gelijk aan het begin van het seizoen bij te blijven bij de grootste concurrenten en niet pas in het tweede deel van het racejaar prijzen te pakken.”

Doe mee en win!

Naast de algemene MAX prestatie korting die per Grand Prix op basis van het resultaat, per GP lopende dit seizoen, van “onze” Max Verstappen heeft Team GBE ook een mooi prijzenpakket samengesteld!

Iedere race is er een gaaf prijzenpakket te winnen met o.a. een Mercedes polo-shirt, een California Car Scent doseerblik, een liter Petronas-olie en heel veel Petronas artikelen. Om mee te dingen naar het prijzenpakket vult u het deelnameformulier hiernaast in voorafgaand aan de Grand Prix.

Elke Grand Prix is er dus een supermooi prijzenpakket te winnen, gevuld met fijne autoprodukten en toffe items. Doe mee en vooral al uw familie, vrienden en collega’s uit!

Er komt ook een GBE Formle 1 seizoen 2020 poule!

Voor het eerst sinds 1985 is er weer een race op Zandvoort! Max Verstappen heeft hele goede kansen en mogelijkheden en wij hebben fantastische prijzen te winnen in de GBE- Formule 1 poule! Het F1 seizoen was nog nooit zo spanend!

De grote klapper wordt dan ook de ontknoping van de grote GBE poule, die vanaf 3 mei, de dag van de race in Zandvoort, start. De hoofdprijs is namelijk een waanzinnige set lichtmetalen velgen. De tweede en derde prijs zijn ook niet te versmaden en worden in de loop van de komende weken bekend gemaakt (set Pirelli All season banden? -;). Lees hier de spelregels!

 

F1 Grand Prix van Australië 2020 , resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot zondag 22 maart 2020!

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 2e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 3e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…

The 2020 season starts here! | F1’s World Record pit crew are ready for the Australian Grand Prix.

MAX WINT KNOTSGEKKE RACE IN BRAZILIË🏆🔥 | Samenvatting race Brazilië | Formule 1 2019