OPTIMALE GRIP OP UW WINTER & ALL SEASON BANDEN PRIJS!

Winterbanden of 4 seizoenen banden kopen bij ons…

Wij hebben het grootste en goedkoopste winterbanden en 4 seizoenenbanden assortiment van Eindhoven en omstreken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de scherpste prijzen en het grootste aanbod. Niet te veel betalen, een top service en toch de door u gewenste kwaliteit, kies dan voor winter of 4 seizoenen banden bij Garage en Bandencentrum Eindhoven B.V. (aka Gruyters banden Eindhoven B.V.). Voor elke auto hebben wij de juiste banden, velgen en bijpassende accessoires. Wanneer u advies nodig hebt bij de keuze van de juiste winter- 4-seizoenen banden of accessoires dan staat ons team uiteraard voor u klaar!

Bel nu voor een afspraak of meer info Telefoon: 040-2910803 U kunt ons ook bereiken via WhatsApp [chat] of via ons banden offerte formulier hieronder;


  / R  -
  -  TIP! Bridgestone actie;

  Bij aankoop van Bridgestone winterbanden of all-season banden van 17 inch of groter krijgt u €80 cashback voor 4 banden en €40 voor 2. U kunt de Bridgestone banden bij ons aankopen en laten monteren tot en met 12/12/2020. Upload daarna uw GBE aankoopbewijs op de Bridgestone actie pagina om je cashback te ontvangen. Deze cashback claimen kan tot 31/12/2020.

  Klik hier voor de CashBack info!

  Kwaliteit & Service!