Krijg tot €80 terug bij aankoop van uw Bridgestone banden!

Bridgestone logo

Krijg tot €80 terug bij aankoop van uw Bridgestone banden!

Bij aankoop van Bridgestone winterbanden of all-season banden van 17 inch of groter krijgt u €80 cashback voor 4 banden en €40 voor 2. U kunt de Bridgestone banden bij ons aankopen en laten monteren tot en met 12/12/2020. Upload daarna uw GBE aankoopbewijs op de Bridgestone actie pagina om je cashback te ontvangen. Deze cashback claimen kan tot 31/12/2020.

Klik hier voor de CashBack info!

Bridgstone Promo GBE

GBE SUV TIP! – BLIZZAK LM005 –

WINTER AUTO / SUV / 4X4 BAND

De Blizzak LM005 is een nieuwe winterband die werd ontworpen voor sneeuw en natte omstandigheden. Deze spikeloze band is ideaal voor milde tot gematigde winterklimaten in Europa.

  • Een van de beste winterbanden voor remmen en tractie op sneeuw
  • Bekroond met EU-labelklasse A voor zijn prestatie op natte wegen
  • DriveGuard Run Flat-technologie verkrijgbaar in bepaalde maten

De beste tips voor rijden in de winter.

Wanneer de temperaturen dalen en de dagen steeds korter worden, weten we dat de winter eraan komt. Maar alleen je kleding veranderen, is niet voldoende om je goed voor te bereiden op de winter. Ook je wagen én je rijstijl moeten aangepast worden aan koud weer en gladde wegen. Deze korte gids geeft je de beste tips om veilig onderweg te zijn, de hele winter lang.

Lees meer

Krijg grip op rijden in de winter.

Met koud, donker en nat weer in aantocht, is dit het perfecte moment om je voor te bereiden op wat komt. We kunnen immers niet altijd thuisblijven – hoe verleidelijk dat ook klinkt.

Lees meer

Onze manier van helpen
Hoe we ons steentje bijdragen aan de belangrijkste to-dolijst van de wereld

Klimaatverandering. Verstedelijking. De afname van natuurlijke bronnen. Het verlies van natuurlijke habitats en de verscheidenheid van soorten. Dat zijn maar enkele van de vele globale uitdagingen waarmee we vandaag geconfronteerd worden

Lees meer