Een kleine beurt...

onderhoud_gruyters-servicebeurt

De kleine beurt voor uw auto...

Periodieke controle is essentieel

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Zeker als er veel bewegende delen in het spel zijn, zoals bij uw auto, is periodiek onderhoud essentieel voor de levensduur en veiligheid. Het is aan te bevelen om volgens advies van het merk een kleine beurt uit te laten voeren. Bij Garage & Banden centrum Eindhoven garanderen we een betrouwbare kleine onderhoudsbeurt tegen een scherpe prijs. Garage & Banden centrum Eindhoven maakt alleen gebruik van betrouwbare merken olie en filters. U kunt kiezen uit drie verschillende controle- en onderhoudspakketten, afgestemd op de leeftijd van uw auto. Zo bent u bij Garage & Banden centrum Eindhoven verzekerd van maatwerk, ook bij de kleine beurt.

Wanneer moet u een kleine beurt laten uitvoeren?

'Om de zoveel tijd’ of ‘om de zoveel kilometers’ is wat vaag uitgedrukt. Een exacte regel is voor de   kleine beurt echter niet aan te geven. De frequentie hangt af van het type auto waar u in rijdt, van de kilometerstand en van de vraag hoeveel u jaarlijks rijdt. Bij iedere auto’s behoort een instructie- en/of onderhoudsboekje. Dit is een soort ‘logboek’ voor de kleine beurt. Wij kunnen precies voor u nakijken welk onderhoud voor uw auto noodzakelijk is.

Onderhoudsadvies

Ontbreekt het onderhoudsboekje, dan kunt u bij Garage & Banden centrum Eindhoven om een onderhoudsadvies vragen. Het advies van Garage & Banden centrum Eindhoven is: elk jaar een kleine beurt. Voor de vervanging van bepaalde onderdelen geven fabrikanten vaak eigen richtlijnen. Zo moeten bougies, luchtfilter en de remvloeistof om een bepaald aantal kilometers/jaren afhankelijk van uw automerk worden vervangen. Dit kan gelijktijdig met een kleine beurt plaatsvinden. Ook hier geeft uw instructie- of onderhoudsboekje uitsluitsel over. Het kan een goed idee zijn om een kleine beurt te combineren met de jaarlijks verplichte APK keuring.

Kleine beurt, een goed en veilig idee

Tijdens de kleine beurt worden alle vitale functies en onderdelen van uw auto nagelopen. Komen daar gebreken bij aan het licht die buiten de werkzaamheden van de kleine beurt vallen, dan worden die in overleg hersteld. Daar kan vooraf een prijsafspraak over worden gemaakt. Vaste onderdelen van de kleine beurt zijn onder andere: olie verversen en oliefilter vervangen en het peil van alle andere vloeistoffen controleren (koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remvloeistof) en deze eventueel bijvullen tot het juiste niveau. Daarnaast kijkt uw Garage & Banden centrum Eindhoven onderhoudsmonteur naar de conditie van uw remmen, verlichting, schokdempers, uitlaat, accu, lucht- en interieurfilter en ruitenwissers. Met als doel: zorgeloos en veilig autogebruik.

Kiezen voor de juiste motorolie

Door de kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren door de erkende Garage & Banden centrum Eindhoven onderhoudsmonteur, kunt u vertrouwen op het beste resultaat. Zo gebruikt Garage & Banden centrum Eindhoven kwaliteitsmotorolie, afgestemd op het bouwjaar en het type auto. Daarmee weet u zeker dat uw motor de beste prestaties levert. Bij elke kleine beurt hoort het verversen van de motorolie. Met de juiste motorolie blijft uw motor in topconditie.

Kleine beurt pakketten op maat

Samenvattend: als u met regelmaat een kleine beurt laat uitvoeren, blijft uw auto veilig en in goede conditie. Wanneer een kleine beurt nodig is, kunt u zien in het instructie- of onderhoudsboekje. Ontbreekt dat boekje, dan geeft Garage & Banden centrum Eindhoven met plezier een betrouwbaar onderhoudsadvies. De kleine beurt kent verschillen die vooral samenhangen met de leeftijd en het type auto. Garage & Banden centrum Eindhoven kiest voor maatwerk en biedt drie onderhoudspakketten aan. Neem nu contact op voor een kleine beurt op maat bij Garage & Banden centrum Eindhoven.

 

 

Vraag nu een kleine beurt offerte aan!

In de Mijn Garage offerte app hier onder Kleine inspectie genoemd. Klik op "Bekijk alle werkzaamheden"

Bereken uw prijs op mijngarage.nl of vraag direct een offerte aan via het formulier hieronder!

Gebruik ons contact formulier  hieronder, [chat] of bel 040-2910803!

    Controleer de onderstaande gegevens
    welke op basis van uw kenteken invoer
    vermeld zijn en met het bericht mee worden verstuurd;

    U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie...