Klaar voor de winter?.. wij zijn weer aan het wisselen!

GBE voor de beste grip op uw bandenwissel, opslag en banden prijs!

Wees de winterse weersomstandigheden voor en plan een bandenwissel in! Want zodra de temperaturen consequent onder de 7 graden zijn is het tijd om uw winterwielen te monteren.
Vanaf €30,– wisselen wij een complete wielenset. Of heeft u losse banden dan wisselen wij die vanaf €15,– per band. Wij vertroetelen uw zomerbanden in onze opslag vanaf €40,– per jaar. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 🙂

Ook kunt u nieuwe winterbanden of 4 seizoenen banden kopen bij ons…

Garage en Bandencentrum Eindhoven heeft grootste en goedkoopste winterbanden en 4 seizoenenbanden assortiment van Eindhoven en omstreken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de scherpste prijzen en het grootste aanbod.

Niet te veel betalen, een top service en toch de door u gewenste kwaliteit, kies dan voor winter of 4 seizoenen banden bij Garage en Bandencentrum Eindhoven.

Voor elke auto hebben wij de juiste banden, velgen en bijpassende accessoires. Wanneer u advies nodig hebt bij de keuze van de juiste winter- 4-seizoenen banden of accessoires dan staat ons ervaren team uiteraard voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of banden offerte op maat… Wij hebben een breed leveringsprogramma van vele banden merken. Dus als u geïnteresseerd, fan of trouw bent aan een ander banden merk dan kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn.

Kwaliteit & Service!