Klaar voor de winter?.. wij zijn weer aan het wisselen!

GBE voor de beste grip op uw bandenwissel, opslag en banden prijs!

Wees de winterse weersomstandigheden voor en plan een bandenwissel in! Want zodra de temperaturen consequent onder de 7 graden zijn is het tijd om uw winterwielen te monteren.
Vanaf €30,– wisselen wij een complete wielenset. Of heeft u losse banden dan wisselen wij die vanaf €15,– per band. Wij vertroetelen uw zomerbanden in onze opslag vanaf €40,– per jaar. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 🙂

Ook kunt u nieuwe winterbanden of 4 seizoenen banden kopen bij ons…

Garage en Bandencentrum Eindhoven heeft grootste en goedkoopste winterbanden en 4 seizoenenbanden assortiment van Eindhoven en omstreken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de scherpste prijzen en het grootste aanbod.

Niet te veel betalen, een top service en toch de door u gewenste kwaliteit, kies dan voor winter of 4 seizoenen banden bij Garage en Bandencentrum Eindhoven.

Voor elke auto hebben wij de juiste banden, velgen en bijpassende accessoires. Wanneer u advies nodig hebt bij de keuze van de juiste winter- 4-seizoenen banden of accessoires dan staat ons ervaren team uiteraard voor u klaar!

 

Tip! Krijg tot €80 terug bij aankoop van uw Bridgestone banden!

Bij aankoop van Bridgestone winterbanden of all-season banden van 17 inch of groter krijgt u €80 cashback voor 4 banden en €40 voor 2. U kunt de Bridgestone banden bij ons aankopen en laten monteren tot en met 12/12/2020. Upload daarna uw GBE aankoopbewijs op de Bridgestone actie pagina om je cashback te ontvangen. Deze cashback claimen kan tot 31/12/2020.

WINTER AUTO / SUV / 4X4 BAND

De Blizzak LM005 is een nieuwe winterband die werd ontworpen voor sneeuw en natte omstandigheden. Deze spikeloze band is ideaal voor milde tot gematigde winterklimaten in Europa.

  • Een van de beste winterbanden voor remmen en tractie op sneeuw
  • Bekroond met EU-labelklasse A voor zijn prestatie op natte wegen
  • DriveGuard Run Flat-technologie verkrijgbaar in bepaalde maten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of banden offerte op maat… Wij hebben een breed leveringsprogramma van vele banden merken. Dus als u geïnteresseerd, fan of trouw bent aan een ander banden merk dan kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn.

Kwaliteit & Service!