Formule 1 Korting Grand Prix in Rusland 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting GP van Rusland!

Even een stad rondom sport bouwen voor de Olympische Winterspelen en er ook maar meteen een Formule 1-circuit neer zetten… De Russen hebben het wat dat betreft het toch wel even voor elkaar ‘gebokst’! ;-). Skiën, schaatsen, bobsleeën en Formule 1-racen: het kan allemaal in Sotsji. Sotsji is een Russische stad in het zuiden van Kraj Krasnodar iets ten noorden van de grens met de Georgische regio Abchazië aan de Zwarte Zee in de Noordelijke Kaukasus. Het is de belangrijkste Russische badplaats en wordt ook wel de “Russische rivièra” genoemd. Sinds 2014 wordt er gereden op het relatief nieuwe circuit van Sotsji. De vriendschap tussen Bernie Ecclestone en de Russische president Vladimir Poetin werd bekroond met een zesjarig Formule 1-racecontract. Na vijf jaar kunnen we vaststellen dat team-Mercedes heerst in Rusland: Hamilton, Hamilton, Rosberg, Bottas en Hamilton. Kan Max Verstappen daar dit jaar verandering in brengen? Onze Max krijgt dit weekend de beschikking over een verbeterde versie van de Honda-motor. En dat betekent opnieuw straf in Sotsji… Kan hij net als vorig jaar aan een inhaalrace beginnen? Kan hij het podium binnenhalen en weer een leuke korting voor u daarmee verdienen?… We gaan weer duimen!

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van Rusland, zondag 29 september 13.10 uur, resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende F1 Grand Prix op zondag 13 oktober Japan om 7.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…