Formule 1 Korting GP van Mexico 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting GP van Mexico!

Klaar voor Grand Prix van Mexico? Veel Nederlandse fans hebben goede herinneringen aan deze GP. Tot twee keer toe heeft Max hier namelijk gewonnen. En wordt Lewis wéér kampioen? Vorig jaar zagen we al een superieur staaltje tactisch rijden van Max. Hij stond samen met toen nog stalgenoot Ricciardo op de eerste startrij en startte erg sterk, net als Hamilton. De Brit had die race meer belangen, want hij zou in Mexico al het kampioenschap veilig kunnen stellen. Lewis was dus niet van plan om onverantwoorde risico’s te nemen. Max liet zich niet de kaas van het brood eten. Goed getimede bandenwissels en daarbij goede bandenkeuzes vormden de basis van zijn overwinning. Onze Max gaat natuurlijk voor ‘drie op een rij’, op het circuit dat hem al zoveel moois gaf en daarmee een mooie korting voor U realiseren?

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze top F1 coureur Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van Mexico, resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende F1 Grand Prix op zondag 3 november in de Verenigde Staten om 20.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…