Formule 1 Korting Grand Prix in Japan 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting GP van Japan!

De favoriet van heel veel coureurs: het circuit van Suzuka. De baan is eigendom van het Japanse Honda en team Red Bull rijdt voor het eerst met het kloppend hart in de vorm van een Honda-motor over het circuit. Tot nu toe is Max Verstappen erg succesvol op het circuit van Suzuka. In 2016 en 2017 werd hij 2e en vorig jaar 3e. Maar de echte koning van Suzuka is, niet geheel verrassend, Lewis Hamilton. De Brit heeft de GP van Japan al vier keer gewonnen. Harde banden Bandenleverancier Pirelli kiest er dit jaar voor om met de drie hardste bandentypen naar Japan af te reizen. Dat zijn de C1 (harde), C2 (medium) en C3-band (softs). Wat wordt de bandenstrategie van de coureurs op de ‘figure of eight’? Of je nu de wekker zet voor de race of dat je meteen doorpakt na het stappen: de GP van Japan belooft een spektakel te worden. Kan Max het podium binnenhalen en weer een leuke korting voor u daarmee verdienen?… We gaan weer duimen!

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van Japan , resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende F1 Grand Prix op zondag 27 oktober in Mexico om 20.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…