Formule 1 Korting Grand Prix in Hongarije 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting Grand Prix in Hongarije!

De laatste rondes voor de zomerstop worden weer gereden in Hongarije, op de in een vallei gelegen Hungaroring om precies te zijn. Kan Max Verstappen opnieuw op het poduim stappen? Vorig jaar vertrok Lewis Hamilton van P1 en reed met ruim 17 seconden voorsprong op Sebastian Vettel over de finish. Max viel al na zes ronden uit met een haperende Renault-motor. Gelukkig rijdt Max dit jaar met een nieuwe motor van Honda en die heeft hem tot dusver nog geen windeieren gelegd. Behaald Max dit jaar hier wel het poduim voor een aantrekkelijke korting bij ons voor u? Laten we duimen!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van zondag 4 augustus, op circuit De Hungaroring in Hongarije om 15.10 uur resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende Grand Prix op Zondag 1 september 2019 in België om15.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…