Formule 1 Korting Grand Prix in Groot-Brittannië! 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting Grand Prix in Groot-Brittannië!

Na een super spannende overwinning voor Max in Oostenrijk, is het dit weekend tijd voor de tiende Formule 1-race van het seizoen. Silverstone is de thuisbasis van Hamilton. Kan de Mercedes-coureur voor eigen publiek weer ‘hammeren’? Max heeft in Silverstone iets goed te maken. Vorig jaar reed hij lang bij de beste vier maar in de slotfase ging het mis. Zes ronden voor het einde spinde hij van de baan als gevolg van problemen met het remsysteem (Doe de GBE remmencheck! -;)) van zijn bolide… behaald hij dit jaar het poduim voor een aantrekkelijke korting bij ons voor u? Laten we het hopen!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van zondag 14 juli op Silverstone in Groot-Brittannië om 15.10 uur resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende Grand Prix op Zondag 28 juli in Duitsland om 15.10 uur!

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…