Formule 1 Korting GP van de Verenigde Staten 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting GP van de Verenigde Staten!

Howdy folks! Met de GP van Verenigde Staten in Austin nadert het Formule 1-seizoen zijn ontknoping. Geweldige baan, geweldige locatie, geweldige stad. The Circuit of the Americas zorgt altijd voor een goede show. Het zijn geleende baanelementen van Silverstone en Hockenheim – maar de handtekening van COTA is helemaal van zichzelf, met de steile helling direct na de startlijn, leidend naar de meervoudige lijn, blinde top van Turn One … Het Circuit of the Americas is een baan waar Lewis Hamilton graag het gaspedaal intrapt. Maar liefst zes keer won hij de race. En nu ook de titel? Indianapolis, Phoenix, Watkins Glen… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ja, de GP van de Verenigde Staten heeft veel verschillende racelocaties gekend. Sinds 2012 is Austin de uitvalsbasis van het Formule 1-circus van the US of A. Hamilton is er heer en meester. Tot vorig jaar… En dit jaar? Bezorgt Max als jubilaris U een mooie korting met een spectaculaire overwinning?

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze top F1 coureur Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van de Verenigde Staten, resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende F1 Grand Prix op zondag 17 november in Brazilië om18.10uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…