Formule 1 Korting Grand Prix in België 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting Grand Prix in België!

Na de zomerstop kunnen de F1-coureurs weer van start in België. Een ‘thuiswedstrijd’ voor Max. Rijdt hij in de tweede helft van dit seizoen door naar een hogere positie in het WK-klassement? In België kan hij in ieder geval een goed resultaat neerzetten De Grand Prix van België is dichtbij voor de Nederlandse Formule 1-supporters die Max in grote getallen kunnen aanmoedigen, en die support geeft hem en extra versnelling ;-). Maar het circuit Spa-Francorchamps is niet alleen geliefd bij de Oranjesupporters. Het circuit wordt door veel coureurs gezien als het mooiste ter wereld. Sinds 1925 wordt er gereden op Spa-Francorchamps… Behaald Max hier wederom een podium plek voor een aantrekkelijke korting bij ons voor u? Laten we duimen! Op naar een eerste top resultaat in het tweede deel van het seizoen!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van zondag 1 september 2019, op circuit Spa-Francorchamps in België om 15.10 uur resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende Grand Prix op zondag 8 september 2019 in Italië om15.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…