Formule 1 Korting GP van Brazilië 2019 @ GBE

De GBE formule 1 korting GP van Brazilië

De op een na de laatste Grand Prix van dit Formule 1-seizoen is aanstaande zondag in Brazilië. Wie O wie pakt er nog wat WK-punten binnen voor hemzelf en voor z’n team? De coureurs Emerson Fittipaldi, Carlos Pace, Nelson Piquet, Felipe Massa en natuurlijk Ayrton Senna; Brazilië levert decennialang topcoureurs. En daarnaast kent het land een rijke Formule 1-geschiedenis. Autódromo José Carlos Pace, ook wel bekend als Interlagos, is sinds 1973 terug te vinden op de Formule 1-kalender. Met een kleine uitstap naar Jacarepaguá (Rio de Janeiro) in de vorige eeuw. Van 2005 tot en met 2009 en 2012 was de GP van Brazilië dé beslissende race om het wereldkampioenschap. Hamilton mag zich al kampioen noemen, maar hoe brengen de andere coureurs het er vanaf? Bezorgt Max U een mooie korting met een spectaculaire overwinning? Laten we hopen dat het opnieuw een spannende race wordt met Max op het podium en u als extraatje uw korting kan incasseren.

Stand Formule 1 voor aanvang GP Brazilië 2019

1.

Lewis Hamilton

Mercedes

381

2.

Valtteri Bottas

Mercedes

314

3.

Charles Leclerc

Ferrari

249

4.

Max Verstappen

Red Bull

235

5.

Sebastian Vettel

Ferrari

230

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze top F1 coureur Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van Brazilië, resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende F1 Grand Prix op Zondag 1 december in Abu Dhabi om 14.10 uur.

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…

erugblik: SPECTACULAIRE REGENRACE MAX VERSTAPPEN | Samenvatting race Brazilië | Formule 1 2016