Formule 1 Korting GP van Abu Dhabi 2019 @ GBE

Abu Dhabi.jpg

Het contrast is groot met Interlagos Brazilië. De gemiddelde temperatuur in Abu Dhabi is 30 graden en met zo’n 0 tot 5 mm neerslag per maand is er één ding zeker: geen natte baan voor Max Verstappen. Sinds 2009 racen de coureurs op het circuit Yas Marina.

Wat is er bijzonder aan de zandbakrace, zoals het circuit ook wel wordt genoemd? Het is de eerste ‘dag-naar-nacht-race’ in de Formule 1. Om 17.10 uur plaatselijke tijd start de race en tijdens de race wordt het donker. Maar of de coureurs zich bezighouden met het idyllische plaatje van de zonsondergang valt te betwijfelen…

Afhankelijk van wat er wel of niet op het spel staat, kan het Yas Marina Circuit een ontspannende plek zijn om het seizoen te beëindigen of, met de lichten aan en de tribunes vol, een gespannen ketel voor de finale. Dit jaar is een van de eerste. Het betekent niet dat de race niet spectaculair zal zijn – als de Braziliaanse Grand Prix twee weken geleden iets bewees, is het dat teams en coureurs bereid zijn om de bolides tegen het randje te duwen wanneer de inzet laag is.

Het Yas Marina Circuit zou daar goed voor moeten zijn. Gebouwd op een laaggelegen kunstmatig eiland, heeft het verschillende zeer lange rechte stukken, maar om het nog ingewikkelder te maken, een laatste sector die volledig haaks staat op de twee die ervoor gaan. Het concept van racen rond een haven is extreem, waarbij het laatste derde deel van de ronde in en uit de jachtbassins weven, en onder het prachtige Yas Hotel.

De baan heeft meer dan genoeg opwinding opgeleverd en ons fans en het RedBull team een aantal geweldige momenten gegeven: drie overwinningen voor Sebastian Vettel en drie pole-posities het meest opvallend – maar zoveel meer dan dat. Iedereen herinnert zich hoe goed het team in 2010 presteerde, maar de springplank voor dat succes was een sterk einde aan 2009, met als hoogtepunt een 1-2 finish bij Yas Marina voor Seb en Mark Webber, om ons het off-season in te sturen met precies de juiste mindset. 2010 was natuurlijk een nagelbijter met beide coureurs in de strijd om het Drivers ‘Championship, en Seb pakte het met overwinning vanaf pole position – de enige keer dat hij het hele jaar bovenaan de tafel stond. Hij won opnieuw in 2013 en bereikte daarmee het record van zeven-op-een-rij gedeeld door Michael Schumacher en Alberto Ascari, voordat hij uiteindelijk de benchmark opnieuw instelde op negen.

Hoewel Seb in 2010 en 2011 op pole stond, was die race in 2013 de laatste van 13 pole posities voor het team. Hij eindigde als tweede en gaf de RedBull fans nog een 1-2 finish in Abu Dhabi. Max voegde vorig jaar nog een trofee aan het RedBull team toe met de derde plaats… Zondag 1 december om 14.10 uur… de laatste ronden van het seizoen 2019! Met alleen Abu Dhabi op het programma loopt het Formule 1-seizoen 2019 op zijn einde. Kan Max zijn derde positie vasthouden in het klassement? Kan hij nog 1 keer toppen en voor u een aantrekkelijke korting verdienen? We zullen het zien. Voor ons is de afsluiting van het seizoen een reden om de korting feestelijk te laten gelden voor de hele december maand!

Onze F1 korting groepen!

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze top F1 coureur Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen winnen in deze Grand Prix? Wij hopen het van harte voor hem! Natuurlijk levert zijn succes ook dan weer aantrekkelijke kortingen voor u op. De kortingen vindt u hieronder;
Auto onderhoud

GBE onderhoud

Reparatie & Diagnose

GBE reparatie

Banden en velgen

GBE Banden en Velgen

F1 Grand Prix van Abu Dhabi 2019, resultaat kortingen!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot en met 31 december 2019!

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Grote onderhoud beurt

Kleine onderhoud beurt

Olie verversen

Max wint 2e prijs
5% korting
Per voertuig

APK keuring

Uitlezen foutcodes

Multiriem vervangen

Max wint 3e prijs
5% korting
Per voertuig

Uitijnen

Band reparatie

Balanceren

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…

MAX WINT KNOTSGEKKE RACE IN BRAZILIË🏆🔥 | Samenvatting race Brazilië | Formule 1 2019