Formule 1 GP van Monaco 2021 kortingsacties @ GBE!

Formule 1 GP van Monaco

Op dit moment is het raceweekend in Monaco al volop aan de gang! Al jaren worden de eerste vrije trainingen op de donderdag gereden en hebben de Formule 1 coureurs op vrijdag een rustdag. Voorheen was dit vaak het geval omdat de GP van Monaco in het hemelvaartweekend gereden werd en de vrijdag dan als verplichte rustdag werd gezien. Dit is echter al een tijdje geen vaststaand gegeven meer, maar de organisatie heeft nog steeds verschillende redenen om niet op vrijdag te racen. Bijvoorbeeld de bevoorrading van de horeca en een rustdag voor de inwoners van Monte-Carlo.

Omdat het lastig is om in te halen op dit circuit wil iedereen een goede kwalificatie rijden. Het is daarom voor alle coureurs belangrijk om ook in de vrije trainingen geen fouten te maken. Een klein foutje kan op het circuit van Monaco namelijk meteen fatale gevolgen hebben. Aangezien het een stratencircuit is, zijn er geen grindbakken die de auto’s kunnen afremmen, waardoor er vrijwel altijd een coureur tot stilstand komt in de vangrail. Als de auto dan niet op tijd klaargestoomd kan worden voor de kwalificatie wordt het een lastig verhaal om de race te winnen vanuit een 20e startpositie.

De kwalificatie vandaag en de race op zondag starten allebei om 15.00 uur, zoals we gewend zijn bij een Europese race. Wie de Grand Prix van Monaco wint, is voor altijd verzekerd van een eretitel. De race in Monte Carlo wordt aangemerkt als de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Over Circuit de Monaco (Monte Carlo)

Eerste Grand Prix: 1950

Lengte: 3,337 kilometer

Aantal rondes: 78

Raceafstand: 260,286 kilometer

Ronderecord: 1:14.260 (Max Verstappen 2018)

Wederom dus tijd om te zien of MAX met zijn team voor u  leuke kortingen in de wacht kan slepen. Kortingen waarin u o.a. extra voordeel wint op het onderhoud van uw voertuig met Petronas Olie!

Formule 1 GP van Monaco Zondag 23 mei 15.00 uur

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De korting actie is geldig tot zondag 6 juni!

Max wint 1e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 2e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Max wint 3e prijs
10% korting
Per voertuig

Claim nu uw korting!

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…