Wij zijn fan van Petronas Team de Rooy!

Petronas Team De Rooy Iveco gaat voor de podiumplaatsen in Dakar Rally.

Met vier trucks in de top 10 van de Dakar Rally 2016, met de tweede overwinning voor Gerard de Rooy, hebben de Iveco’s van Petronas Team De Rooy Iveco bewezen oerdegelijk en betrouwbaar te zijn. 

Petronas Team De Rooy Iveco komt daarom in de Dakar Rally van 2017 met vier trucks aan de start: kopman Gerard de Rooy, de Argentijnse nummer 3 van afgelopen jaar Federico Villagra, Ton van Genugten, die dit jaar voor eigen kansen gaat, en Wuf van Ginkel, die de snelle service op zich neemt.

Hoge verwachtingen bij hele team

Het team gaat dan ook met hoge verwachtingen naar Zuid-Amerika, waar de rally op 2 januari start in Asuncion. Voor Gerard de Rooy ligt de lat niet lager dan het podium. “Als titelverdediger ga ik uiteraard voor de winst. De nummer 2 is de eerste verliezer”, wist De Rooy. “Ik verwacht een interessantere route dan afgelopen jaar, met meer zand en meer uitdaging.”

Team De Rooy rijdt op PETRONAS olie, absolute topkwaliteit. Bij GRUYTERS gebruiken wij ook Petronas, volgens bedrijfsleider Maurice “de beste die we kunnen krijgen en toch tegen een goede prijs”. Na een grote beurt rijdt uw auto er dus net zo soepeltjes ij in de motor als de trucks van Team De Rooy.

Volg Petronas Team De Rooy hier:

https://www.dakar-derooy.com/