F1 Grand Prix resultaat Amerika 2019! Ook u wint weer!

Max keerde in Austin terug op het Formule 1-podium!

Het was een hele sterke race van Max afgelopen zondag in Amerika. Hij kreeg een goede start en nam daarna wat voorvleugelschade op in de eerste ronde, dus ze kozen ervoor om voor een twee-stopstrategie te kiezen versus de één-stop van Lewis. Max was in staat om Bottas in zicht te houden gedurende de drie stints en sloot tot het einde van de race binnen een seconde van Hamilton. Een ongelukkige gele vlag tijdens de laatste paar ronden voorkwam de kans op een Max-inhaalactie, maar toch was P3in Austin het einde van een zeer sterk weekend. Max Verstappen keerde afgelopen weekend in Amerika terug op het Formule 1-podium. Hij werd 3e! en uw korting is daarmee tot de volgende F1 Grand Prix weer in de pocket!

Max heeft dus opnieuw geld voor u verdient bij GBE!

Max wint 3e prijs 🏆 5% korting per voertuig

  • Uitlijnen

  • Band reparatie

  • Balanceren

De kortingen zijn geldig tot de volgende Formule 1 GP  op 17 november in Brazilië om 18.10 uur…  Maak dus nu een afspraak!

GBE auto banden service!

Voor het vervangen van uw autobanden zijn de auto bezitters van Eindhoven en omgeving bij ons aan het juiste vertrouwde adres. Of het nu om een winterband of een zomerband gaat, wij leveren alle merken en zijn vaak nog goedkoper dan de fast-fitters. Wij hanteren No Nonsens dagprijzen all inclusive! Dus inclusief BTW, gemonteerd, gebalanceerd en inclusief verwijderingsbijdrage etc. Geen verassingen en snel gemonteerd!

Met meer dan 20 verschillende merken heeft u een ruime keus in zowel A-merkbanden en banden van uitstekende budgetmerken.

Omdat een autoband voor het grootste gedeelte de rij-eigenschappen bepaald van een auto, is dit dus een belangrijk onderdeel van de auto.

Doordat er een groot aantal factoren bepalend zijn voor de juiste bandenkeus is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de juiste band.

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van de juiste banden keuze voor uw auto.

Neem telefonisch, via mail of whatApp contact op of kom gerust eens vrijblijvend langs, dan kunnen wij u informeren over banden en de prijs!

 

 

 

 

 

Natuurlijk kunnen wij u ook van een gegarandeerde prijsopgave voorzien m.b.t. andere werkzaamheden aan uw auto zoals bijvoorbeeld reparaties, uitlaat en katalysator vervangen, velgen, verlagingssets etc. etc. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en een offerte op maat…

APK stuntprijzen @ GBE

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van uw auto?

Bij ons kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto!

Plan vandaag nog online uw afspraak in bij Garage & Banden centrum Eindhoven.

Prijzen voor AKP Keuring;

€24,95 (Voor benzine/LPG en hybride/electrische auto’s)

€24,95 (Voor een diesel auto met bouwjaar na 2006)

€39,95 (Voor een diesel auto met een bouwjaar voor 2006)

Onze APK keuring is tevens inclusief de volgende gratis service handelingen t.w.v. +/- € 32,45!

  1. Gratis koplamp afstelling! (t.w.v. € 12,50)
  2. Gratis bijvullen ruitensproeier vloeistof!
  3. Gratis accu check!
  4. Gratis airco check! (t.w.v. € 19,95)
  5. Gratis herkeuring ( * zie onze voorwaarden klik hier)

Onze APK-prijzen zijn All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten.

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…