F1 Grand Prix kwalificatie resultaat Max in Hongarije: eerste pole position ooit!

‘It was only a matter of time’… 😉

Eerste (de beste in F1) Nederlander

Wij hebben er met zijn allen even op moeten wachten, maar bij zijn 93ste grand prix start Max morgen voor de eerste keer vanaf pole position. In een super gelikte ronde (1.14,572) op de Hungaroring was hij vanmiddag sneller dan de beide Mercedessen en de rest van het veld.

Het echte geweld kwam pas in de eerste omloop van Q3. Verstappen was duidelijk de snelste, maar het kon dus nóg een paar tienden harder. Bijna verstierde Bottas het feest in Boedapest, maar het oranje legioen op de tribune kon feesten.

‘Het was slechts een kwestie van tijd’, zegt Verstappen na de historische eerste pole in Hongarije @ https://www.formula1.com/en/latest/article.it-was-only-a-matter-of-time-says-verstappen-after-historic-first-pole-in.6IJLbBdp3W3AsOCauklO9G.html

Verstappen is de 100ste coureur die kan zeggen dat hij pole position heeft gestaan in de Formule 1. En, uiteraard, de eerste Nederlander. Max opnieuw op het podium morgen!?🏆.

Hij heeft in ieder geval een heel goede start positie om mooie kortingen te winnen voor U!

Voor het vervangen van uw autobanden zijn de auto bezitters van Eindhoven en omgeving bij ons aan het juiste vertrouwde adres. Of het nu om een winterband of een zomerband gaat, wij leveren alle merken en zijn vaak nog goedkoper dan de fast-fitters. Wij hanteren No Nonsens dagprijzen all inclusive! Dus inclusief BTW, gemonteerd, gebalanceerd en inclusief verwijderingsbijdrage etc. Geen verassingen en snel gemonteerd!

Met meer dan 20 verschillende merken heeft u een ruime keus in zowel A-merkbanden en banden van uitstekende budgetmerken.

Omdat een autoband voor het grootste gedeelte de rij-eigenschappen bepaald van een auto, is dit dus een belangrijk onderdeel van de auto.

Doordat er een groot aantal factoren bepalend zijn voor de juiste bandenkeus is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de juiste band.

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van de juiste banden keuze voor uw auto.

Neem telefonisch, via mail of whatApp contact op of kom gerust eens vrijblijvend langs, dan kunnen wij u informeren over banden en de prijs!

Verstappen takes maiden career pole in thrilling Hungary qualifying… read more @ https://www.formula1.com/en/latest/article.verstappen-takes-maiden-career-pole-in-thrilling-hungary-qualifying.5AABsomaDmZaBusQxjCZuP.html

Natuurlijk kunnen wij u ook van een gegarandeerde prijsopgave voorzien m.b.t. andere werkzaamheden aan uw auto zoals bijvoorbeeld reparaties, uitlaat en katalysator vervangen, velgen, verlagingssets etc. etc. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en een offerte op maat…

APK stuntprijzen @ GBE

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van uw auto?

Bij ons kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto!

Plan vandaag nog online uw afspraak in bij Garage & Banden centrum Eindhoven.

Prijzen voor AKP Keuring;

€24,95 (Voor benzine/LPG en hybride/electrische auto’s)

€24,95 (Voor een diesel auto met bouwjaar na 2006)

€39,95 (Voor een diesel auto met een bouwjaar voor 2006)

Onze APK keuring is tevens inclusief de volgende gratis service handelingen t.w.v. +/- € 32,45!

  1. Gratis koplamp afstelling! (t.w.v. € 12,50)
  2. Gratis bijvullen ruitensproeier vloeistof!
  3. Gratis accu check!
  4. Gratis airco check! (t.w.v. € 19,95)
  5. Gratis herkeuring ( * zie onze voorwaarden klik hier)

Onze APK-prijzen zijn All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten.

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat…