December 2017 Winterse weken aanbiedingen…

MAXXIS ALL-SEASON banden actie!

Wij hebben 3 perfecte banden geselecteerd voor u, voor personenauto's. Alle 4-seizoenenbanden van Maxxis dragen zowel de M&S markering als het sneeuwvloksymbool, hierdoor worden zij officiëel gekenmerkt als winterband (dus ook in wintersportgebieden).

Deze banden zijn zeer geschikt voor het gematigde winterklimaat in West Europa.

Maxxis AP2 Een all-season band met de modernste rubbersamenstelling en constructie voor een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden.

  1. 205/55 R16 - P/st. € 87,50 - incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!
  2. 195/65 R15 - P/st. € 72,50 - incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!
  3. 155/70 R13 - P/st. € 60,00 - incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!

Nergens goedkoper! Actie geldig tot en met 31 december 2017!

Wacht niet te lang meer als u nog niet gewisseld heeft bij ons. De winter is er voorkom wachten en plan daarom direct een afspraak voor uw bandenwissel.

Veiliger met winterbanden...

Bij temperaturen onder de 7 graden rijd u veiliger met winterbanden. Je hebt aanzienlijk meer grip en een kortere remweg. Voordelen van winterbanden:

  • kortere remweg (20% korter bij temperaturen lager dan 7 graden)
  • remweg helft korter bij sneeuw (50km/u)
  • lager brandstofverbruik
  • meer grip bij nat en koud weer

Complete sets Wielen wisselen vanaf € 30,00 | Losse wissel (alleen banden incl. nieuw ventiel en balanceren) vanaf € 60,00 | Wielen/banden opslag bij GBE per jaar (dus niet per seizoen zoals bij vele andere bedrijven) vanaf € 40,00  Zie onze prijslijst voor meer informatie!

Voor velgen groot en klein moet u bij GBE zijn!

U kunt uw auto een flinke boost in uitstraling geven met mooie velgen. Of het nu om een ouder model auto gaat of een nieuw exemplaar, mooie velgen zijn altijd een meerwaarde. Of zoals wij dat zeggen, het sausje, de peper&zout of het knapperige korstje. Wij kunnen u laten zien welke wielen bij uw auto passen en hebben keuze uit een ruim assortiment 'dedicated', dus merkgerichte, velgen.

Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het monteren van lichtmetalen velgen voor alle merken auto's en vele diverse velgen merken. Op onze website onder het submenu van velgen kunt u gebruik maken van verschillende velgen configurators van onze leveranciers waarmee u kunt zien hoe de velg van uw keuze er uit ziet onder uw auto. Natuurlijk staan wij ook klaar om u van advies te voorzien! Bel, mail of whatsApp ons voor advies!

Banden voor alle weersomstandigheden!

Wilt u zeker zijn dat u altijd goed en veilig rijdt en heeft u geen zin in het banden wisselen ieder half jaar? Dan is een ALL-SEASON band een uitkomst! Wij leveren all season banden van diversen top merken tegen een concurerende "No Nonsens" prijs voor u. 4 seizoenenbanden van functioneren onder alle omstandigheden goed: droog en nat wegdek, winterse omstandigheden en bij temperaturen boven en onder +7°C.

Hier legt de ANWB precies uit wat de voor- en nadelen zijn:

https://www.anwb.nl/auto/themas/winterbanden/all-season-banden-en-m-s-banden

Bent u geintereseerd in all season banden?..  Neem dan contact met ons op. Indien niet op voorraad... dan bestellen wij ze graag voor u en zijn ze vaak dezelfde dag nog in huis!

Kwaliteit & Service!

U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie of een offerte op maat...