Balanceren bij GBE...

Banden_balanceermachine_gruyters-24-26-inchBanden balanceren, voor meer rijcomfort  bij Gruyters Universele Garage

Een trillend stuur of dashboard is een teken dat uw banden niet goed zijn uitgebalanceerd. Door uw banden te balanceren, heffen onze experts de onbalans op. Na balanceren rijdt u prettiger, veiliger en heeft u minder kosten als gevolg van bandenslijtage. Onze experts balanceren uw banden standaard bij elke bandenwissel of -montage.

Voordelen balanceren

 1. Geen trillend stuur en/of dashboard
 2. Beter contact met weg
 3. Regelmatige slijtage
 4. Groter rijcomfort
 5. Minder slijtagekosten

Uw banden laten balanceren voor veilig en zuinig rijden

Trilt uw stuur of dashboard bij hoge snelheden (100 tot 140 km/uur)? Beweegt uw stuur zich langzaam heen en weer bij een lage snelheid (40 tot 70 km/uur)? Plan de balancering van uw banden vandaag nog in om dit rijongemak te verhelpen.

Banden in onbalans zijn onveilig! 

Een band die niet goed is uitgebalanceerd heeft slechter contact met de weg. Bovendien word de ophanging onnodig belast.

Balanceren voorkomt hoge kosten!

Banden & velgen wissel
Banden & velgen wissel

Laat onze experts regelmatig uw banden balanceren om hoge reparatie- en vervangingskosten te voorkomen die u kunt krijgen als u blijft doorrijden met slecht uitgebalanceerde banden.

Alle banden balanceren!

Alleen door alle banden te balanceren kunnen wij u optimaal rijcomfort zonder hinderlijke trillingen en onregelmatige slijtage garanderen. Wij adviseren u om bij de vervaging van een enkele band wel altijd alle banden opnieuw te laten balanceren.

Werkwijze balanceren

Bij balanceren worden loodjes geplaatst op specifieke plaatsen op de velgrand. Het gewicht van de loodjes heft de onbalans op. Dit doen wij op een computergestuurd apparaat waarmee het benodigde gewicht tot op de gram kan worden vastgesteld. Wij meten het wiel met de band door om vast te stellen dat hij over de hele omtrek even zwaar is. De geplaatste loodjes zijn na bandmontage niet meer zichtbaar.

Wat kost balanceren bij Gruyters Universele Garage?.. Weinig! 😉 Neem dus nu contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!

Vraag nu een balanceren offerte aan!

  Controleer de onderstaande gegevens
  welke op basis van uw kenteken invoer
  vermeld zijn en met het bericht mee worden verstuurd;

  U kunt ook geheel vrijblijvend contact ons voor meer informatie...