APK auto onderhoud combinatie voordeel!

Profiteer van ons APK & onderhoud voordeel. Betaal slechts € 19,95- voor uw APK (in plaats van € 29,95) in combinatie met een kleine onderhoudsbeurt of een merkbeurt (APK combi prijs diesel auto met een bouwjaar voor 2006 = € 29,95 .i.p.v. €44,95)!

Kies ervoor om uw APK te combineren met het onderhoud van de auto. Het eerste voordeel daarbij is dat u de auto geen twee keer hoeft te missen. Het andere voordeel is dat het in een moeite doorgaat waardoor bepaalde handelingen en controles niet twee keer uitgevoerd hoeft te worden en wij u dit prijs voordeel op voorhand kunnen aanbieden. Sterker nog, bij ons wordt er bij een APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt voor de APK geen kosten in rekening gebracht.

Overigens is een APK bij ons al standaard inclusief gratis service handelingen t.w.v. +/- € 35,–! Lees meer hierover op onze APK pagina.

Doordat tijdens een APK eventuele reparaties gelijk kunnen plaatsvinden zal de auto dan ook niet worden afgekeurd. Uiteraard zult u vooraf altijd geïnformeerd worden over de eventuele noodzakelijke reparatie kosten en bepaald u zelf of deze doorgang kunnen vinden.

Bel nu voor een afspraak of meer info Telefoon: 040-2910803 U kunt ons ook bereiken via WhatsApp [chat] . Ook kunt u het formulier hieronder gebruiken om een prijsopgave aan te vragen;

Wij zijn Petronas dealer! U bent er bij ons van verzekerd dat wij een topkwaliteit olie gebruiken!

    Controleer de onderstaande gegevens
    welke op basis van uw kenteken invoer
    vermeld zijn en met het bericht mee worden verstuurd;

    Bij GBE hebben we goede richtlijnen opgesteld en kunnen we u blijven ondersteunen in het onderhoud van uw auto op een zo risicovrij mogelijke manier.